Lekcija o presenečenjih ob nakupu

Pink surprise

Okdar pomnim sem bila nora na vrečke presenečenja. V mojem malem mestecu je bila trgovina, ki jih je imela v dveh barvah: roza za punčke ter modre za fantke. Vsakič ko sva stopili v trgovino, sem se zapodila do police in težila mami naj mi jo kupi. Ko sva prišli nekje do polovice nakupa je popustila “no, bejži si hitro po tvojo vrečko”. Celo pot domov sem čebljala o tem kaj bi lahko bilo noter, morda bomboni, ali igračka? Čeprav sem vedela, da je v vsaki čokoladica in kak dodatek za igračko-punčko. Ampak ne vedeti…

Pink surprise

kako pa naj vem kakšna konsistenca in odtenek bo, samo po sliki na ekranu?) poleg mojega naročila ponudila tudi vrečko presenečenja. Ker sem kupila adventni koledar sem presegala minimum nakupa (25€), se je misteriozna vrečka magično pojavila v moji košarici. Zaključila sem nakup in čakala. In podoživljala otroštvo, sprašujoč se: “le kaj je v vrečki?”. Ko sem prejela paket sem najprej zagrabila vrečko. V vsej svoji roza bleščečnosti me je začarala in sem jo odpirala kot v transu. Sosedi so verjetno mislili, da se mi je končno zmešalo. Ampak vrečka… no tole je bilo notri:

Kaj hitro sem ugotovila, da za senčke potrebujem prazno magnetno paletko. Sami odtenki senčk so zelo nevtralni in po mojem mnenju spadajo k vsaki ženski: basic črna in pudrasto roza z bleščicami. Največji ovoj je bila paletka highlighterjev. Že sama embalaža se je bleščala, ko sem jo odprla pa sem skoraj oslepela, sama pigmentacija pa je zelo intenzivna. O, ja, to je ravno za mojo zbirko. J V vrečki je bila tudi maska za obraz, ker itak vsaka ženska kopalnica potrebuje krepko zalogo the mask. Ni mi bilo žal, da sem dobila to vrečko, saj če bi kupila izdelke posamično, bi verjetno zapravila veliko več.

Minilo je par dni in navdušenje se je poleglo. Ker pa imam rada razburjenje, ki pride z odpiranjem vrečke sem vsak dan iskala stvari za kupit, da bi lahko ponovno naročila vrečko. Instagram mi je predlagal da všečkam njihovo stran. Nato mi je ta prefrigani stroj ponudil, da takoj naredim naku nad 25€ in dobim posebno Hallooween vrečko presenečenja. Je nareč ekskluzivna in jih je samo še nekaj na voljo. In ker ima rada praznike, pa prav je da si malo privoščim sem si rekla zakaj pa ne. Kot sem že zgoraj omenila, sem potrebovala magnetno paletko za senčila, ampak to niti približno ni blizu znesku, ki ga moram preseči zato sem hitro nametala še neke banalnosti v košarico in z veseljem opazila, da se mi je vrečka spet magično pojavila na seznamu naročenih izdelkov. Hitro sem zaključila nakup in čakala. Ta vrečka, ker je posebna, je vijolične barve s potiskom, ki pritiče prazniku. Vsak kos je p osebej zavit v mehurčke, da tudi ko vem jemlješ ne veš takoj kaj imaš v roki (okej verjetno so tako zaviti da se ne poškodujejo ampak dajmo se pretvarjat). Zagrabim njvečji izdelek, ga odvijem in razočaranje: dobila sem isto paleto highlighterjev kot v prejšnji vrečki. “Okej”, sem si govorila, “mogoče je samo naključje, ne pretiravat”. In ko sem odprla naslednji izdelek je res bil drug: Revlonov blush v preveč pink barvi. No, tukaj je slika vseh izdelkov:

Halloween surprise

Smo verjetno vsi opazili iz fotografije, da ni ravno neke razlike med vrečkami, ne? Namesto ene senčke je blush, in namesto blenderja je še ena maska. Ampak glede na to, da je bila zastonj, niti nisem pretirano razočačrana. Sem se pa naučila lekcija, @licila.si: nikoli več ne bom metala random stvari v košarico, samo zato da dobim zastonj vrečko, ne glede na to kako mamljiva reklama je zadaj.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: